Curcan cu sos curry si migdale

Posted: 11 Iulie 2011 in RETETE CULINARE
Etichete:, , ,

 Ingrediente (4 portii):

  • 250 g orez basmati
  • Sare,600 g piept de curcan
  • 1 ceapa,1 catel usturoi,4 linguri de ulei
  • 300 g de rosii taiate bucatele
  • 1 lingurita de curry
  • 150 ml de supa
  • 50 ml de sos sweet-chili
  • 50 g fulgi de migdale ,4 crengute de coriandru
  • piper

Mod de preparare :

1.Fierbeti orezul in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.

Spalati pieptul de curcan ,uscati-l pe un servet si taiati-l fasii.Tocati ceapa  si usturoiul marunt .

2.Incingeti 2 linguri de ulei intr-o tigaie,prajiti carnea,condimentati-o apoi scoateti-o pe un platou.Incingeti restul de ulei in tigaie .Prajiti ceapa,usturoiul.Adaugati apoi rosiile si presaratile cu praful de curry.

Turnati supa si fierbeti totul cca 3 min.

3.Adaugati coriandrul tocat in sosul sweet-chili si condimentati.Serviti orezul impreuna cu sosul. Decorati dupa bunul plac cu o frunza de salvie.

Pofta buna !

 

Timp de preparare : 20 min

Val. Calorica 580 Kcal /portie

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s