Friptura de vita cu sos si legume

Posted: 11 Iulie 2011 in RETETE CULINARE
Etichete:, , , , ,

Ingrediente (4 portii) :

  • 1 catel de usturoi
  • 350 ml de supa 
  • 150 g malai grisat
  • 400 g pulpa de vita taiata felii rotunde
  • 4 linguri unt topit 
  • sare ,piper
  • 150 g arpagic
  • 500 g sos pentru fripturi (instant)
  • 4 linguri de otet balasamic
  • 30 g de unt 
  • 1 lingurita ulei de masline

Mod de preparare :

1.Curatati ustoriul,tocati-l marunt,fierbeti-l cu supa si  amestecati .Adaugati  malaiul si lasati-l sa umfle la foc mic,conform instructiunilor de pe ambalaj

2.Prajiti carnea in untul topit cca 5 minute.Pe fiecare parte apoi condimentati-o .Curatati arpagicul apoi il taiati felioare,adaugati-l in tigaie si prajiti-l si pe acesta cca 5 min.Turnati otetul si sosul de friptura ,lasati totul sa fiarba si condimentati.Taiati untul rece fulgi adaugati-l in sos si amestecati pana se leaga.

3.Preparati mamaliga,condimentand-o apoi cu sare ,piper si ulei de masline.Serviti-o alaturi de sosul cu arpagic si ornati totul dupa cum doriti.

Pofta buna !

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s