Paste cu sos de spanac

Posted: 11 Iulie 2011 in RETETE CULINARE
Etichete:, , ,

            paste cu sos de spanac 

Ingrediente (4 portii):

 

  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • o lingura de unt ,300 g spanac
  • 125 ml e supa ,250 g de mascarpone
  • 100 g de smantana slaba
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare, piper,nucsoara rasa  (condiment)
  • 50 g de parmezan proaspat ras

 

Mod de preparare :

   Fierbeti pastele in apa cu sare  respectand instructiunile de pe ambalaj.

   Curatati ceapa si usturoiul ,apoi tocati-le marunt. Caliti-le in untul  incins ,amestecand continuu sa nu se arda.

   Adaugati spanacul ,acoperiti mancarea cu un capac si lasati-o sa fiarba inabusit, apoi adaugati supa. Adaugati si smantana cu mascarpone ,apoi fierbeti inca putin .

   Condimentati totul cu suc de lamaie ,sare ,piper si nucsoara.

   Scurgeti pastele si amestecati-le cu sosul .Adaugati parmezan si puteti sa le serviti.

  Pofta buna !

Timp de preparare :    20 min

Val Calorica :               Cca. 730 kcal/portie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s