Paste picante la tigaie

Posted: 11 Iulie 2011 in RETETE CULINARE
Etichete:, , , ,

Ingrediente (4 portii):

  • 300 g penne mici
  • Sare ,piper ,1 ceapa si 1 catel de usturoi
  • 400 g rosii,
  • ½ legatura maghiran
  • 100 g carnati chorizo (sau cabanos)
  • 8 buc. carne  pentru snitel (cam 80 g fiecare)
  • 3 linguri de ulei masline
  • 400 ml de supa

Mod de preparare :

1.Fierbeti pastele in apa cu sare cca 10 min.Taiati rosile cubulete,apoi tocati ceapa ,usturoiul si maghiranul.Dupa ce ati tocat acestea ,taiati si carnatii rondele.

2.Urmatorul pas este sa prajiti snitele in ulei le condimantati si le scoateti pe un platou.Intre timp prajiti ceapa ,usturoiul si carnatii in garsimea ramasa.

Adaugati apoi rosiile si supa,condimantati si fierbeti totul 6 min

3.Adaugati apoi snitelele si maghiranu.Scurge-ti pastele  si le adaugati alaturi  de acestea. Le puneti intr-o farfurie ,puneti putina verdeata pentru decor si masa e servita.

Pofta buna !

 

Timp de preparare :20 min

Val. calorica : 590 kcal/portie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s