Snitel cu verdeata

Posted: 11 Iulie 2011 in RETETE CULINARE
Etichete:, ,

Ingrediente (4 portii):

  • cate 2 ardei grasi rosii si gabeni
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 4 buc carne de vitel pentru snitel(150 g)
  • Sare,piper ,boia de ardei dulce
  • 2 oua,o legatura de patrunjel
  • 8 frunze de salvie ,1 crenguta de rozmarin ( pentru decor)
  • 8 linguri pesmet
  • 6 linguri ulei de masline,50 ml otet balsamic
  • 50 ml vin alb si o lingura de sirop (sau miere ) de artar

 

Mod de preparare:

Pregatiti ardeiul,ceapa si usturoiul apoi le tocati marunt.Spalati carnea uscati-o pe un servet de bucatarie si condimentati-o cu sare ,piper si boia.

Bate-ti ouale.Tocati verdeata si amestecati-o cu pesmetul.Dati snitelele prin faina , apoi prin ou,iar la final prin pesmet.Prajitile in 4 linguri de ulei cate 4 minute pe fiecare parte.

Incingeti restul uleiului intr-o alta tigaie si prajiti acolo legumele circa 5 minute  ameestecand continuu.Turnati otetul si vinul ,apoi fierbeti totul inabusit.Condimentati legumele cu sare ,piper si sirop de artar.

Serviti snitelel alaturi de legumele pregatite si ornati totul dupa bunul plac.

Daca doriti cu salvie si rozmarin.

Va doresc pofta buna !

Timp de preparare : 20 minute

Val Calorica :  Cca. 480 Kcal/portie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s